شاسی
پمپ های سانتریفوژ زمینی همراه با الکتروموتور آن ها عموما روی شاسی یا Baseplate نصب می شوند که از جوشکاری پروفیل های فولادی مانند ناودانی، نبشی، تیرآهن و یا از خم کاری صفحات فولادی ساخته می شود. شاسی همچنین می تواند بصورت یک پارچه ریخته گری شده باشد.
در صورتی که پمپ ها بزرگ و سنگین باشند، ممکن است لازم باشد که شاسی روی فونداسیون بتونی نصب و محکم شود تا ارتعاشات حاصله به فونداسیون و زمین منتقل گردد. در این گونه مواقع اتصال شاسی به فونداسیون به کمک پیچ هایی که داخل بتون فونداسیون قرار گرفته (انکر بولت) و مهره انجام می گردد.
پس از تراز کردن شاسی در هر دو جهت به کمک پیچهای مربوط (جک بولت) مهره مربوط به انکربولت محکم می شود. شکل زیر پیچ های مربوط به تراز کردن و انکر بولت را نشان می دهد.
سپس بین سطح بالایی فونداسیون که قبلا کاملا ناهموار شده (chipping) و سطح زیرین شاسی از گروت (دوغاب بتون یا اپوکسی) کاملا پر می شود تا حداکثر اتصال بین شاسی و فونداسیون ایجاد شده و ارتعاشات کمتر شود.
شکل زیر نصب نهایی یک پمپ سانتریفوژ نهایی را نشان می دهد که در آن پمپ و موتور روی شاسی قرار گرفته اند و شاسی نیز روی فونداسیون بتونی نشسته است. بین این دو نیز از گروت پر شده است.
با این حال در اغلب پمپ های تاسیساتی ابعاد و وزن شاسی به گونه ای است که می تواند بدون نیاز به فونداسیون روی زمین قرار گرفته و ارتعاشات را جذب نماید. در این گونه موارد معمولا لرزه گیرهای لاستیکی در زیر شاسی قرار می گیرد تا ارتعاشات را میرا (دمپ) نماید.